Ultieme romantische film Me Before You woensdag te zien op RTL 8

Ultieme romantische film Me Before You woensdag te zien op RTL 8
Hartverwarmend, lief, humor en veel tranen

Kijktip :

Op woensdag 16 september is de film Me Before You op RTL 8 te zien. Het is misschien wel één van de meest romantische en hartverwarmende films van de laatste jaren, een ultieme 'woensdagavondfilm' waarbij tranen (in combinatie met een glimlach) rijkelijk gaan vloeien. Je kunt Me Before You streamen via onder meer Videoland.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geel-zwart gestreepte 'bumblebee-kousen'
Het verhaal van Me Before You draait om de 35-jarige Will. Hij is een succesvol zakenman die met volle teugen van het leven geniet, tot hij wordt aangereden en vrijwel volledig verlamd raakt. Als zijn steenrijke ouders iemand zoeken die voor hem wil zorgen, komen ze uit bij de 26-jarige Louisa. Deze dame heeft totaal geen ervaring met de moeilijke zorg die Will nodig heeft - en ze brengt ook nog een bijzondere kledingstijl met zich mee.

Sam Claflin en Emilia Clarke in de film 'Me Before You'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Deze verfilming van Jojo Moyes’ bestseller 'Voor jou' was een wereldhit. Wel raden we aan om Emilia Clarkes bewegende wenkbrauwen en haar personage als drakenmoeder uit Game of Thrones even te vergeten. Daar ben je waarschijnlijk slechts tien minuten voor nodig: de romantiek en liefde tussen Sam Claflin en Clarke spat van het scherm af. Daar kan geen enkele filmcriticus omheen. Me Before You is een heerlijke film die de wereld een beetje mooier maakt in tijden zoals deze. Het is dan ook honderd procent genieten en een uitstekende kijktip voor deze woensdagavond vol liefde. Vier sterren.

Cast
Naast Emilia Clarke (Solo: A Star Wars Story) en Sam Claflin (Adrift) zijn ook Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Fallout) en Matthew Lewis (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) te zien in deze film. De regie is van Thea Sharrock (The Hollow Crown).

Me Before You is op woensdag 16 september om 20.30 uur te zien op RTL8. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score: 7,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV