Vanavond op tv: Nederland - Italië (Nations League), zorgen om Martien in Chateau Meiland

Vanavond op tv: Nederland - Italië (Nations League), zorgen om Martien in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 september

Kijktip :

De traditionele kijkcijferkanonnen krijgen het lastig vanavond, want er komt een stevige concurrent bij: het Nederlands elftal, dat tegen Italië speelt. Verder onder meer zorgen om Martien in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Aan het hart

NPO 2
20:25 uur

De heftige documentaire Aan het hart gaat over een erfelijke hartziekte vanuit het perspectief van familieleden. Met een groot aantal ethische dilemma's over erfelijk onderzoek, privacy, medische
testen en wel of niet ingrijpen. Marian, het derde kind in een boerengezin in de Nooroostpolder, laat met haar broers onderzoek doen naar de oorzaak van het plotseling overlijden van haar jongste broer en dat van haar vader, twee dagen later. Zit er soms iets in de familie?


Nieuw: Dr. Pimple Popper: Where Are They Now?

TLC
20:30 uur

In het nieuwe programma Dr. Pimple Popper: Where Are They Now? worden de mensen uit het programma Dr. Pimple Popper gevolgd na hun operatie. Zo wordt duidelijk welke impact de ingreep op hun leven heeft. Zo heeft de 37-jarige Jose een enorme bult in zijn gezicht, waardoor hij niet meer naar verjaardagen gaat. Wat betekent het voor zijn leven als Sandra Lee deze bult kan verwijderen?


Chateau Meiland: zorgen om Martien

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland maakt Martien zich zorgen over zijn gezondheid en besluit hij zijn snor zwart te verven. Speelt zijn hypochondrie weer op of is er echt iets aan de hand? Hij krijgt er grijze haren van - zelfs het haar op zijn bovenlip verraadt nu zijn leeftijd. Voor de zekerheid wordt toch maar een afspraak gemaakt met de dokter. Maar hij wil wel een goede eerste indruk maken, dus wordt zijn snorretje zwart geverfd. Martien is blij met het resultaat, maar op wie lijkt hij nu toch?


Live: Nederland - Italië (Nations League)

NPO 3
20:40 uur

Vanaf 20:20 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Nederland - Italië in de Nations League. Na de eerste speelronde tegen Polen is maandagavond Italië de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Ook Bosnië-Herzegovina zit in dezelfde Groep 1 van Divisie A, het niveau met de beste Europese landenteams. De groepswinnaars na alle duels plaatsen zich voor de halve finales van de Nations League. De nummers vier degraderen naar Divisie B in het volgende Nations League-toernooi.


Terug: De Monitor

NPO 2
22:15 uur

De Monitor is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen, elke maandag om 22:15 uur op NPO 2. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère is de nieuwe presentatrice van het programma, naast vast gezicht Teun van de Keuken. De eerste aflevering gaat over de Nederlandse natuur. Van wie is die eigenlijk? Loopt de recreatiedrukte niet de spuigaten uit? En wat doet die drukte met de toch al kwetsbare natuurgebieden?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Italië (Nations League), zorgen om Martien in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier