Dinsdag in Crisis in de tent: Herman en Annemarie stuiten op berg van bonnetjes

Dinsdag in Crisis in de tent: Herman en Annemarie stuiten op berg van bonnetjes
Bij Hotel Herberg Joure/Hotel Klaar

Kijktip :

Op dinsdag 8 september is er weer een nieuwe aflevering van het programma Crisis in de tent te zien op SBS6, waarin Herman den Blijker en Annemarie van Gaal noodlijdende horecazaken helpen. Deze week stuiten ze op een berg van bonnetjes in Hotel Herberg Joure/Hotel Klaar.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spaargeld
Over pech gesproken. Nadat Ardi Anker (43) en Anne-Klare Dingemans (41) in februari Hotel Herberg Joure/Hotel Klaar overnamen, stopten ze al hun spaargeld in de verbouwing van het pand. Ze zijn nog maar net geopend als de coronacrisis toeslaat. Omdat ze ook nog drie kleine kinderen hebben, stapelen de zorgen zich op.

Verwarrende naam
Ardi is van origine technisch boekhouders, maar heeft al zes weken de rekeningen niet verwerkt omdat hij bang is voor het resultaat. De bonnetjes slingeren overal rond: in de auto, het hotel en hun huis. Marketingtechnisch zijn er ook problemen. Vanwege de verwarrende naam van het hotel is het online moeilijk te vinden, en dus is het hoog tijd dat Herman en Annemarie te hulp schieten.

Crisis in de tent is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Crisis in de tent: Herman en Annemarie stuiten op berg van bonnetjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier