Maandag in De Vooravond: Robert ten Brink blikt terug op De Travestie Show

Maandag in De Vooravond: Robert ten Brink blikt terug op De Travestie Show
De gasten van maandag 7 september

Kijktip :

De tweede week van De Vooravond gaat van start met een goedgevulde uitzending. Robert ten Brink is één van de gasten; hij blikt terug op De Travestie Show, die in de jaren negentig een tijdje het gesprek van de dag was. Wie komen er in deze uitzending nog meer aan tafel?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 7 september

  • De eerste Nederlandse voetbalclub ooit die de wereldbeker wint: Feyenoord! Op 9 september 1970 verslaan de Rotterdammers het Argentijnse Estudiantes de la Plata met 1-0 en worden wereldkampioen. Maker van dat legendarische doelpunt: Joop van Daele. Hij schuift aan met Michel van Egmond.
  • Robert ten Brink presenteerde 25 jaar geleden, dus jaren voor het befaamde RuPaul's Drag Race, De Travestie Show op tv. Destijds controversieel en baanbrekend.Leon Klaassen Bos deed mee aan het programma.
  • Sahil Amar Aïssa maakt ons land steeds een beetje beter met zijn programma Make Holland Great Again. In het nieuwe seizoen pakt hij onder meer laaggeletterdheid aan.
  • Muziek: Davina Michelle.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Robert ten Brink blikt terug op De Travestie Show of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier