Maandag in Jinek: Wopke Hoekstra en Eric Wiebes over financiële aanpak coronacrisis

Maandag in Jinek: Wopke Hoekstra en Eric Wiebes over financiële aanpak coronacrisis
De gasten van maandag 7 september

Kijktip :

Hoe gaan we Nederland uit de crisis investeren? Ministers Wopke Hoekstra en Eric Wiebes schuiven vanavond bij Jinek aan. Welke gasten zijn er nog meer aanwezig?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - maandag 7 september

  • Het kabinet heeft vandaag een Nationaal Groeifonds gepresenteerd om het land uit de crisis te investeren. Maar gaat dat het kabinet lukken? De ministers Hoekstra en Wiebes zijn vanavond te gast
  • __ Ali B __schittert hij bijna dagelijks in de gym. Via social media kun je niet meer om zijn getransformeerde lijf heen en hij smeedt grote sportieve plannen voor heel Nederland. Ook is hij hard op weg om op de cover van een tijdschrift te pronken. Vanavond schuift hij aan om hier over te vertellen.
  • Een groep Rotterdammers traint voor de marathon. Dit doen ze tussen het zuipen en snuiven door. In de nieuwe documentaire 'Het Sloopteam' worden ze gevolgd in hun training richting die bizarre tocht van 42,2 kilometer.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Wopke Hoekstra en Eric Wiebes over financiële aanpak coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier