Manifest seizoen 2 vanaf woensdag 9 september te zien op Net5

Manifest seizoen 2 vanaf woensdag 9 september te zien op Net5
Vervolg van Amerikaanse dramaserie

Kijktip :

Vanaf woensdag 9 september is het vervolg van de spannende, bovennatuurlijke Amerikaanse dramaserie Manifest te zien op Net5. Elke woensdag is er een dubbele aflevering van de hitserie op televisie te zien, waarin we ontdekken hoe het verder gaat met Ben, zijn zoon Cal, zijn zus Michaela en de andere hoofdrolspelers.

Onaangename verrassing
In het eerste seizoen kwamen Ben, Cal en Michaela voor een buitengewoon onaangename verrassing te staan toen ze terugkwamen uit Jamaica. Na een korte periode van heftige turbulentie landen ze in New York, maar daar ontdekken de passagiers dat er vijfenhalf jaar voorbij zijn gegaan. Het vliegtuig waar ze in zaten werd als vermist opgegeven en de passagiers werden dood gewaand.

Visioenen
Eenmaal in New York kampen de passagiers met visioenen. Zo ziet de jonge Cal hierin hun grafstenen met een sterfdatum. Wat betekent dit, en is dit nog terug te draaien? Michaela probeert dit samen met haar broer te achterhalen. Aan het einde van het eerste seizoen ontstond er een worsteling in het appartement van Michaela tussen Zeke en haar ex-verloofde Jared. Er wordt een schot gelost, maar wie is het slachtoffer?

Het tweede seizoen van Manifest is vanaf woensdag 9 september wekelijks vanaf 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Manifest seizoen 2 vanaf woensdag 9 september te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier