Docuserie Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul start donderdag op NPO 3

Docuserie Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul start donderdag op NPO 3
Een kijkje bij extreme werkzaamheden

Kijktip :

Schoonmaken, dat is toch niet zo'n spannend beroep? Wellicht is dat je eerste gedachte bij het lezen van de titel van de documentaireserie Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul. Niets blijkt echter minder waar: Amsterdammer Tuğrul Çirakoğlu doet extreem schoonmaakwerk.

Niet normaal vies gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv.

Plaats delict
Tuğrul Çirakoğlu komt met zijn schoonmaakwerzkaamheden op de smerigste, verschrikkelijkste en soms ook verdrietigste plekken. Een met bloed besmeurd plaats delict en kamers waar maandenlang een lichaam heeft gelegen komen regelmatig voor, maar ook zoiets simpels als een omgewaaid chemisch toilet opruimen behoort to zijn werkzaamheden.

Loodzwaar
Elke dag worden Tuğrul en zijn collega's geconfronteerd met de vele heftige gevolgen van bijvoorbeeld eenzaamheid, misdaad en verslaving. Het werk dat ze uitvoeren vergt naast een flinke hoeveelheid specifieke kennis ook veel op fysiek en psychisch vlak: het is loodzwaar. Ze nemen altijd de geuren, het bloed en vooral de trieste verhalen achter alle opdrachten met zich mee.

De vierdelige documentaireserie Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul is vanaf donderdag 10 september wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul start donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier