Nieuw seizoen Veronica Inside begint vrijdag: is de strijdbijl begraven?

Nieuw seizoen Veronica Inside begint vrijdag: is de strijdbijl begraven?
Trio gaat toch weer bij elkaar aan tafel zitten

Kijktip :

Het was de grootste mediarel van de afgelopen zomer: de knallende ruzie tussen presentator Wilfred Genee enerzijds en analisten Johan Derksen en René van der Gijp anderzijds. De boegbeelden van Veronica Inside hebben uiteindelijk tóch besloten (onder druk van John de Mol) om op vrijdag 11 september aan een nieuw seizoen te beginnen.

Veronica Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Racisme
Nadat Johan Derksen op maandag 15 juni een verkeerde grap over Akwasi maakte, viel half Nederland over de tv-persoonlijkheid heen. In allerijl werd er een racisme-uitzending ingepland, maar die viel bij Derksen en Van der Gijp niet in goede aarde. Vooral het feit dat Genee de kant leek te kiezen van advocate Natacha Harlequin, die Derksen stevig aanpakte vanwege zijn vermeende racisme, was een doorn in het oog bij de twee.

Tekst gaat verder onder video's.

Ruzie
Het gevolg: een enorme ruzie tussen het drietal, waarbij de verwijten heen en weer vlogen. Van der Gijp maakte Genee zelfs uit voor "NSB'er", en het einde van het programma leek nabij. Onder druk van hun baas John de Mol gaan ze tóch weer met elkaar aan tafel zitten. Overigens hebben Van der Gijp en Genee alweer samen uitzendingen gemaakt rond de finales van de Champions League. Het wordt wél de eerste keer dat Derksen en Genee weer bij elkaar aan tafel zitten. Op vrijdag 11 september is Wim Kieft te gast in de eerste aflevering.

Het nieuwe seizoen van Veronica Inside is vanaf vrijdag 11 september elke vrijdag en maandag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Veronica Inside begint vrijdag: is de strijdbijl begraven? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier