Britt Dekker en Wilfred Genee gaan met elkaar op pad in Het hek van de dam

Britt Dekker en Wilfred Genee gaan met elkaar op pad in Het hek van de dam
Bijzonder duo te zien op vrijdag 18 september

Kijktip :

Op vrijdag 18 september staat er een op voorhand al bijzondere aflevering van het programma Het hek van de dam op het programma. Deze week gaan Britt Dekker en Wilfred Genee namelijk twee dagen met elkaar op pad. Aan hen de taak om schapen te hoeden in de Onlanden, een natuurgebied dicht bij de stad Groningen.

Het hek van de dam gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Herder Nico
Dekker en Genee worden opgevangen door de ervaren schaapsherder Nico. Samen met hem moeten ze 160 heideschapen van het parkbos Braak naar hun bestemming in Onlanden brengen. Te voet is het drietal, samen met de kudde, zo'n twee dagen onderweg. Tijdens hun reis leren Dekker en Genee veel over het oudste schapenras van West-Europa en het herdersvak.

Tekst gaat verder onder video's.

Gesprekken
Door de unieke omstandigheden worden ze uitgedaagd om een andere kant van zichzelf te laten zien, en leren ze elkaar op een andere manier kennen dankzij diepgaande gesprekken. Dekker en Genee gaan allebei al jaren mee in de mediawereld, en ze hebben met flink wat tegenslag te maken gehad. Ze vertellen elkaar over zowel hun carrière als hun privéleven.

Het hek van de dam is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het hek van de dam terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker en Wilfred Genee gaan met elkaar op pad in Het hek van de dam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier