Overzicht tijden: Formule 1 GP van Toscane live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Toscane live op tv
Eerste F1-race op Mugello

Sport :

Op zondag 13 september is op Circuit Mugello in Italië de Formule 1 GP van Toscane. Vanaf vrijdag 11 september doen Ziggo Sport en Ziggo Sport Select live verslag van de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag. De kwalificatie en race zijn ook te zien op RTL Duitsland.

Tijdschema Formule 1 GP van Toscane 2020

De complete Formule 1 is live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en op Ziggo Sport Select, de hoofdzender van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Vrijdag 11 september

  • 11.00 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 12 september

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)

Zondag 13 september

  • 14.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 15.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Bekijk ook de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

Nieuwe locatie
De Grand Prix van Toscane is nog nooit eerder verreden en dit seizoen aan de kalender toegevoegd, omdat de Formule 1-organisatie op zoek moest naar nieuwe locaties. Vanwege het coronavirus zijn er vrijwel uitstluitend races in Europa. Circuit Mugello is het testcircuit van Ferrari en wordt voor onder andere de MotoGP gebruikt.

Max Verstappen
Een week na een bizarre GP van Italië, met winst voor Pierre Gasly en een podium met verder Carlos Sainz jr. en Lance Stroll, is er opnieuw een race op Italiaanse bodem. Max Verstappen zakte na zijn uitvalbeurt naar de derde plek in de WK-stand, achter Hamilton en Bottas.

De Formule 1 GP van Toscane is zondag 13 september om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 11 september zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Toscane live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen