Donderdag in Jinek: LuckyTV keert terug, Sander van de Pavert vertelt erover

Donderdag in Jinek: LuckyTV keert terug, Sander van de Pavert vertelt erover
De gasten van donderdag 10 september

Kijktip :

LuckyTV komt terug! Vanaf maandag 14 september zal er na elke aflevering van Jinek een komisch filmpje te zien zijn. Maker Sander van de Pavert vertelt er alles over in de uitzending van Jinek van vanavond. Wie zijn er vandaag nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 10 september

  • LuckyTV keert terug op de nationale kijkbuis. Vanaf maandag 14 september zijn de grappige fragmenten die Sander van de Pavert bedenkt te zien bij Jinek. Om over zijn comeback op de Nederlandse televisie te vertellen, is Sander vanavond te gast.
  • In een rapport van vandaag geeft het Wereld Natuur Fonds een noodsignaal af: tussen 1970 en 2016 zijn wereldwijd de populaties wilde dieren met 68 procent afgenomen. Ambassadeur van het WNF, André Kuipers, schuift aan.
  • Nando Liebregts (25) uit Boxtel heeft een van de hoofdrollen in de nieuwe Kameleon-film. Hij heeft ook het syndroom van Down. Vanavond schuift hij aan, samen met zijn vader Jean-Pierre.
  • Topeconoom Barbara Baarsma luidt de noodklok: teveel Nederlanders hebben problematische schulden. Dit kost de samenleving miljarden. Ze komt met een plan om de schuldenberg te verminderen.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: LuckyTV keert terug, Sander van de Pavert vertelt erover of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen