NOS Studio Sport Eredivisie vanaf zaterdag terug op NPO 1 met samenvattingen

NOS Studio Sport Eredivisie vanaf zaterdag terug op NPO 1 met samenvattingen
Competitie gaat weer van start

Sport :

Eindelijk! Na een gedwongen pauze van zes maanden, als gevolg van het coronavirus, gaat de Eredivisie dit weekend weer van start. Dat betekent dat NOS Studio Sport Eredivisie ook weer terugkeert op televisie om de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden uit te zenden.

NOS Studio Sport Eredvisie gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv.

Eerste speelronde
Dit weekend zijn de hoogtepunten van alle wedstrijden uit de eerste speelronde van het seizoen 2020/2021 te zien op NPO 1. Zaterdagavond (12 september) zijn de samenvattingen van de eerste drie wedstrijden van het nieuwe Eredivisieseizoen te zien. Dat zouden er in eerste instantie vier zijn, maar de wedstrijd FC Utrecht - AZ is uitgesteld naar december omdat de KNVB AZ de mogelijkheid wil geven zich optimaal voor te bereiden op de Champions League-voorronde tegen Dinamo Kiev.

Bekijk hier het volledige programma van de eerste speelronde van de Eredivisie en op welk kanaal de duels live op tv te zien zijn.

Feyenoord
De wedstrijd van AZ staat dinsdag al op het programma, en dus zijn er zaterdag slechts drie wedstrijden te zien. Feyenoord komt wel direct in actie op de zaterdagavond. De wedstrijden van zaterdag zijn:

  • PEC Zwolle - Feyenoord
  • sc Heerenveen - Willem II
  • FC Twente - Fortuna Sittard

NOS Studio Sport Eredivisie is op zaterdag 12 september om 23.05 uur te zien op NPO 1. Op zondag zijn de uitzendingen van NOS Studio Sport Eredivisie wekelijks om 19.00 uur te zien. Je kunt alle uitzendingen van NOS Studio Sport Eredivisie terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport Eredivisie vanaf zaterdag terug op NPO 1 met samenvattingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen