Vanavond op tv: nieuw seizoen Veronica Inside, documentaire Fahrenheit 11/9 en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Veronica Inside, documentaire Fahrenheit 11/9 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 september

Kijktip :

Na een hete zomer vol ruzie en chaos gaat het voetbal-praatprogramma Veronica Inside vanavond tóch van start met een nieuw seizoen. Verder onder meer de documentaire Fahrenheit 11/9. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Fahrenheit 11/9

NPO 3
20:25 uur

Michael Moore onderzoekt in de documentaire Fahrenheit 11/9 de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Donald Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar er is ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Fahrenheit 11/9 geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Moore onderzoekt de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: hoe zijn we hier in hemelsnaam beland en hoe komen we hier weer uit?


Nieuw: Warrior's Way

History
20:30 uur

In het nieuwe programma Warrior's Way komen de dodelijkste, meest wrede en meest succesvolle krijgers van hun tijd voorbij. Zoals Spartanen, Vikingen en Samoerai. Het waren de meest vooraanstaande strijders uit de geschiedenis. De afleveringen belichten de grootste prestaties op het slagveld, het bevel over hun legers, de briljante strategieën en de unieke vechtstijlen waarmee ze hun vijanden met overweldigende kracht konden verslaan.


Terug: Veronica Inside

Veronica
20:30 uur

Ondanks de flinke ruzie aan het eind van het vorige seizoen, zijn Wilred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen vanaf vanavond weer elke maandag en vrijdag om 20:30 uur op Veronica te zien met een nieuw seizoen van Veronica Inside. Wim Kieft zit er deze vrijdagavond bij als een van de vaste wisselende gasten van het programma. Hij was er ook in de laatste uitzending van het vorige seizoen.


Tv-première: The Mountain Between Us

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van The Mountain Between Us te zien. Gestrand na een tragisch vliegtuigongeluk moeten twee vreemdelingen een band vormen om te overleven op een in sneeuw gehulde berg. Wanneer ze zich realiseren dat er geen hulp onderweg is, beginnen ze een gevaarlijke reis door de wildernis op zoek naar beschaving. Tijdens deze reis moedigen ze elkaar aan en ontdekken ze dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze dachten.


Het hek van de dam: Britt Dekker & Wilfred Genee

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Het hek van de dam leren tv-makers Britt Dekker en Wilfred Genee hoe ze schapen moeten hoeden in de Onlanden, een natuurgebied dichtbij de stad Groningen. Samen met herder Nico moeten Britt en Wilfred 160 Drents heideschapen van het parkbos Braak naar hun eindplek in Onlanden brengen. Een voettocht van twee dagen waarin Britt en Wilfred veel leren over het oudste schapenras van West-Europa en het herdersvak.


Tv-première: Phantom Thread

Canvas
21:15 uur

Op Canvas is vanavond de prachtige dramafilm Phantom Thread te zien. In het naoorlogse Londen bevinden kleermaker Reynolds Woodcock en zijn zus zich in het centrum van de Britse mode-industrie. Vrouwen betreden het leven van de alleenstaande kleermaker, bieden hem inspiratie en gezelschap, maar vertrekken vervolgens weer. Tot hij op een dag Alma ontmoet, een jonge, wilskrachtige vrouw die al snel het middelpunt van zijn leven wordt en alles op zijn kop zet.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Veronica Inside, documentaire Fahrenheit 11/9 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier