Geweldige muziekcomedy School of Rock zie je zaterdag op Comedy Central

Geweldige muziekcomedy School of Rock zie je zaterdag op Comedy Central
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Acteur Jack Black wil nog weleens verzanden in vermoeiende, luidruchtige en flauwe comedy, maar hij is ook regelmatig te zien in geweldige films - vooral als de personages dicht bij hemzelf liggen. De heerlijke comedy School of Rock is zo'n voorbeeld. Deze film is zaterdag te zien op Comedy Central en je kunt School of Rock streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een wereldster waant. Wanneer hij door zijn bandgenoten uit de groep wordt gegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een prestigieuze school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn keurige leerlingen volbloed rock-'n'-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands.

Classic rock
Dat Jack Black een groot liefhebber is van classic rockmuziek, blijkt wel uit zijn band Tenacious D en zijn eerdere rol in de film High Fidelity (2000). In School of Rock mag hij zich vol overgave storten op zijn liefde voor muziek én acteren, door de jonge kinderen de fijne kneepjes van de rockmuziek bij te brengen. Voor liefhebbers van het genre is het dan ook een feest van herkenning: van AC/DC tot David Bowie en van Led Zeppelin tot Stevie Nicks, er komt van alles voorbij. Black heeft er zichtbaar lol in, en zijn enthousiaste spel werkt aanstekelijk. Ook Joan Cusack is in topvorm als de strenge directrice.

School of Rock (2003) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zaterdag 12 september om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geweldige muziekcomedy School of Rock zie je zaterdag op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen