Spannende actiefilm Rambo maandag te zien op RTL 7

Spannende actiefilm Rambo maandag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Na zijn carrière zal acteur Sylvester Stallone vooral herinnerd worden vanwege twee zeer succesvolle personages: bokser Rocky Balboa en oorlogsveteraan John Rambo. De vierde film in de Rambo-franchise, simpelweg Rambo geheten, is maandag te zien op RTL 7. Je kunt Rambo streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Vietnamveteraan John Rambo leeft al geruime tijd in afzondering in Bangkok. Op een dag wordt hij ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen per boot te vervoeren naar Birma. Niet veel later wordt het dorp waar de zendelingen hun humanitaire missie uitvoeren aangevallen. Dit komt Rambo te weten als hij door diezelfde christelijke beweging wordt ingehuurd om een groep huurlingen te brengen naar het punt waar hij ze heeft achtergelaten in Birma. Samen met het team gaat hij op zoek naar de vermiste zendelingen.

Keiharde actie
26 jaar na de eerste Rambo-film First Blood kroop Sylvester Stallone voor de vierde keer in de huid van de getroebleerde Vietnamveteraan John Rambo. In 1988 verscheen het vorige deel van de franchise, maar die werd niet goed ontvangen; na het populaire Rocky Balboa (2006) besloot Stallone echter ook Rambo weer nieuw leven in te blazen. Met succes, want Rambo deed het prima aan de kassa en wordt door critici beschouwd als één van de betere delen van de filmreeks. Voor een heerlijk avondje keiharde actie zit je maandag dus goed bij RTL 7.

Rambo (2008) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op maandag 14 september om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spannende actiefilm Rambo maandag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen