Spannende actiefilm Rambo zie je zaterdag 17 april op RTL 7

Spannende actiefilm Rambo zie je zaterdag 17 april op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na zijn carrière zal acteur Sylvester Stallone vooral herinnerd worden vanwege twee zeer succesvolle personages: bokser Rocky Balboa en oorlogsveteraan John Rambo. De vierde film in de Rambo-franchise, simpelweg Rambo geheten, is zaterdag te zien op RTL 7. Je kunt Rambo streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Vietnamveteraan John Rambo leeft al geruime tijd in afzondering in Bangkok. Op een dag wordt hij ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen per boot te vervoeren naar Birma. Niet veel later wordt het dorp waar de zendelingen hun humanitaire missie uitvoeren aangevallen. Dit komt Rambo te weten als hij door diezelfde christelijke beweging wordt ingehuurd om een groep huurlingen te brengen naar het punt waar hij ze heeft achtergelaten in Birma. Samen met het team gaat hij op zoek naar de vermiste zendelingen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
26 jaar na de eerste Rambo-film First Blood kroop Sylvester Stallone voor de vierde keer in de huid van de getroebleerde Vietnamveteraan John Rambo. In 1988 verscheen het vorige deel van de franchise, maar die werd niet goed ontvangen; na het populaire Rocky Balboa (2006) besloot Stallone echter ook Rambo weer nieuw leven in te blazen. Met succes, want Rambo deed het prima aan de kassa en wordt door critici beschouwd als één van de betere delen van de filmreeks. Voor een heerlijk avondje keiharde actie zit je zaterdag dus goed bij RTL 7.

Cast
Naast Sylvester Stallone (Creed) en Julie Benz (Dexter) zijn ook Paul Schulze (Zodiac) en Matthew Marsden (Transformers: Revenge of the Fallen) te zien in Rambo. Deze film is geregisseerd door Sylvester Stallone.

Rambo (2008) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 17 april om 20.00 uur te zien op RTL 7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spannende actiefilm Rambo zie je zaterdag 17 april op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier