Vrijdag in De Vooravond: Esmée van Kampen over The Fresh Prince of Bel-Air

Vrijdag in De Vooravond: Esmée van Kampen over The Fresh Prince of Bel-Air
De gasten van vrijdag 11 september

Kijktip :

Vorige week had Esmée van Kampen regelmatig de lachers op haar hand toen ze bij De Vooravond kwam praten over haar liefde voor de programma's van Omroep MAX, en dus is ze een week later opnieuw uitgenodigd om te vertellen over The Fresh Prince of Bel-Air. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 11 september

  • Met huisarts Young-Kon Lambeck bespreken we het laatste nieuws rondom de coronatesten.
  • Het is alweer dertig jaar geleden dat de serie The Fresh Prince of Bel-Air voor het eerst op tv was en de hele wereld veroverde.Edson de Graça en Esmée van Kampen komen vertellen wat er zo goed aan deze serie is.
  • De familie Chabot is ambassadeur van Bookstore Day 2020. Vier gezinsleden brachten dit jaar een boek uit en daarom zijn zij dit jaar ambassadeur geworden. Bookstore Day is de dag dat de boekhandel in het zonnetje wordt gezet. Met familie Chabot gaan we praten over literaire opvoeding en we vragen hen om boekentips.
  • Michelle David bracht sinds het begin van de coronacrisis met haar Sunday Services in Paradiso een boodschap van hoop en liefde de wereld in via een livestream. Afgelopen zondag was de voorlopig laatste editie, maar wij dachten: er zijn vast meer mensen die behoefte hebben aan wat liefde. Daarom sluit zij de uitzending af samen met The Gospel Sessions.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Esmée van Kampen over The Fresh Prince of Bel-Air of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier