Vanavond op tv: NOS Studio Sport Eredivisie, Hit The Road, horrorkomedie De Kuthoer en meer

Vanavond op tv: NOS Studio Sport Eredivisie, Hit The Road, horrorkomedie De Kuthoer en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 12 september

Kijktip :

Vanavond keert eindelijk NOS Studio Sport Eredivisie terug op televisie, veel voetbalfans zullen blij zijn. Maar mocht je niet van voetbal houden, dan kun je bijvoorbeeld overschakelen naar Hit The Road, het tweede seizoen van Instinct, een bijzondere horrorkomedie of docu over Jane Fonda. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 12 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Instinct seizoen 2

NET 5
21:25 uur

Direct na de slotaflevering van seizoen 1, om 20:30 uur op Net5, start het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Instinct. Na vandaag is de rest van het seizoen elke zaterdag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien. Dylan Reinhart en Lizzie Needham gaan in deze serie voor de NYPD op jacht naar een seriemoordenaar. In seizoen 1 werd Dylan als voormalig CIA-agent betrokken bij deze zaak, terwijl hij dat leven juist achter zich gelaten had. Dylan en Lizzie onderzoeken in de eerste aflevering van seizoen 2 de moord op een succesvolle zakenvrouw die de levensduur van mensen probeerde te verlengen. Dylan en Andy zetten hun adoptieplannen voort en detective Ryan Stock komt uit Nebraska om een potentiële seriemoordenaar op te speuren.


Hit the Road: zingen op de weg

SBS 6
21:30 uur

Zaterdagavond is de tweede aflevering van het programma Hit the Road op SBS6, waarin de deelnemers zingen vanuit een rijdende auto, naast een bekende chauffeur. De uitzendingen zijn elke zaterdag om 21:30 uur. Iedere deelnemer zingt een lied dat een speciale betekenis voor hem of haar heeft. Daarvoor deelt iedereen zijn of haar bijzondere verhaal aan Gordon, Edsilia Rombley, Nick & Simon of Roel van Velzen. De BN'ers rijden door het land om de deelnemers op te pikken. Dat levert emotionele en grappige verhalen op, gevolgd door bijzondere zangperformances. De chauffeurs luisteren tijdens het rijden van de auto en bepalen uiteindelijk wie er op de achterbank mogen blijven zitten. Daar is slechts plek voor twee. Afvallers worden opgevangen in de bezemwagen. Aan het eind van het programma gaat de deelnemer die het meest overtuigde naar huis met een nieuwe auto.


Horrorkomedie: De Kuthoer

NPO 3
22:40 uur

Columniste en auteur Femke wordt dagelijks overspoeld met anonieme nare berichten en op sociale media dood gewenst. Op een dag is ze er helemaal klaar mee en ontvlamt de woede in haar, zo is te zien in de horrorkomedie De Kuthoer. Femke besluit wraak te nemen op haar 'reaguurders'.


Terug: NOS Studio Sport Eredivisie

NPO 1
23:15 uur

NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf vanavond weer terug op tv met de samenvattingen van de duels in de eerste speelronde die deze zaterdag op het programma staan. In deze uitzendingen de hoogtepunten van de eerste drie eredivisiewedstrijden van het seizoen 2020/2021:

  • PEC Zwolle - Feyenoord
  • sc Heerenveen - Willem II
  • FC Twente - Fortuna Sittard

De wedstrijd FC Utrecht - AZ is uitgesteld tot december, omdat de KNVB AZ de mogelijkheid wil geven zich rustig voor te bereiden op de voorrondewedstrijd in de Champions League, komende dinsdag in en tegen Kiev.

Bekijk het volledige programma van de Eredivisie-speelronde.


Docu: Jane Fonda, actrice en activist

NPO 2
23:15 uur

Jane Fonda, actrice en activist is een documentaire over filmster, politiek activiste, aerobics-goeroe en zakenvrouw Jane Fonda, die een icoon van het echt Amerikaanse Hollywood was. Coach Lee Strassberg van de New Yorkse Actors Studio onderkent als eerste het acteertalent van Henry Fonda's dochter Jane, die in Walk on the Wild Side (1962) laat zien dat ze niet alleen maar de dochter-van is. Met de Franse regisseur Roger Vadim, haar eerste echtgenoot, maakt ze Barbarella. In Parijs sluit ze zich aan bij de protesten van 1968 tegen het Amerikaanse imperialisme en de oorlog in Vietnam. Haar rol in de film 'They shoot horses, don't they?' zet haar op het pad van een krachtig protest tegen president Nixon. Haar rol als prostituee in Alan Paluka's Klute (1972) levert haar een eerste Oscar op. Ze blijft politiek actief, ook voor haar tweede man, de linkse intellectueel Tom Hayden. Haar derde huwelijk in 1991 met Ted Turner, mediamagnaat en oprichter van CNN, eindigt na tien jaar. Filmfragmenten en archiefbeelden tonen haar veelzijdigheid en hoe ze zichzelf altijd trouw is gebleven, activistisch tot de dag van vandaag. Oktober 2019 nog wordt ze gearresteerd als ze voor het Capitool in Washinton voor een beter klimaatbeleid demonstreert.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV