Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 38

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 38
Kijktips voor zaterdag 12 t/m 19 september

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Undercover, S2 (Netflix)

Rechercheur Bob is toe aan zij volgende klus: de illegale wapenhandel van België naar Syrië onthullen. Een geheel andere taak. Ondertussen zal Ferry zijn handlangers vanuit de gevangenis instructies geven om Bob en Kim terug te pakken. Bekijk hier waar je Undercover kunt streamen.

2. The Babysitter: Killer Queen (Netflix)

Twee jaar nadat Cole een door satan gedreven bloed-cult overleefde, beleeft hij een nieuwe nachtmerrie: de middelbare school. En de demonen uit zijn verleden? Die maakt zijn leven nog steeds tot een hel. Lees hier waar je The Babysitter: Killer Queen kunt kijken.

3. The One And Only Ivan (Disney+)

Ivan is een 27-jarige, vriendelijke zilverrug gorilla die achter een glazen wand in het winkelcentrum woont. Hij is eraan gewend geraakt dat mensen hem continue gadeslaan. Hoe zijn leven voorheen was, in de jungle, weet hij niet meer. In plaats daarvan houdt hij zich bezig met het kijken van televisie, schilderen en zijn vrienden Stella (een olifant) en Bob (een zwerfhond). Lees hier waar je The One And Only Ivan kunt kijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Hugo (Videoland, 13 september)

Weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven. Maar wanneer hij een bijzonder meisje ontmoet, wordt zijn dekmantel in gevaar gebracht. Bekijk hier waar je Hugo kunt streamen.

5. Western Stars (Prime Video, 14 september)

De muziek behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. Lees hier waar je Western Stars kunt kijken.

6. Bones, S1-12 (Prime Video, 15 september)

Er wordt opnieuw een lijk gevonden in de bossen. Brennan en Booth ontdekken dat het slachtoffer banden had met twee families die al meer dan een eeuw een vete uitvechten. Brennan staat weigerachtig tegenover het voorstel van haar vader om te babysitten. Lees hier waar je Bones kunt kijken.

7. Bohemian Rhapsody (Prime Video, 15 september)

Deze film gaat over over de prille beginjaren van de populaire Britse band Queen. Van de samenstelling van de band, tot het wereldberoemde optreden op Live Aid in 1985. Rami Malek, bekend van Mr. Robot, speelt Freddie Mercury. Lees hier waar je Bohemian Rhapsody kunt kijken.

8. Terminator: Dark Fate (Prime Video, 15 september)

Dani Ramos raakt betrokken bij de heftige oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als 'Terminators'. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Lees hier waar je Terminator: Dark Fate kunt kijken.

9. The Third Day, S1 (Ziggo, 15 september)

De dunne lijn tussen realiteit en fantasie vervaagt voor een man (Jude Law) die een mysterieus eiland voor de Britse kust bezoekt... Bekijk hier waar je The Third Day kunt streamen.

10. The Devil All The Time (Netflix, 16 september)


De geliefden Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte. Lees hier waar je The Devil All The Time kunt kijken.

11. Baby, S3 (Netflix, 16 september)


In het derde seizoen vertelt Baby opnieuw het verhaal van de verborgen levens van een aantal tieners in Rome, die zich tijdens hun zoektocht naar onafhankelijkheid en identiteit afzetten tegen hun ouders en de gevestigde orde. Bekijk hier waar je Baby kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 38 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV