PSV - FC Emmen live op tv

PSV - FC Emmen live op tv
Eerste thuiswedstrijd Eindhovenaren

Sport :

Op zaterdag 19 september spelen PSV en FC Emmen in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Emmen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV won de uitwedstrijd tegen FC Groningen overtuigend, waardoor de eerste drie punten binnen zijn. Nu moet het elftal van Roger Schmidt volhouden in deze wedstrijd. Dat moeten de Eindhovenaren gaan doen in een wedstrijd die de ploeg in 2018 met 6-0 won.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

FC Emmen
De ploeg van Dick Lukkien houdt een matig tevreden gevoel over aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag, toen met 3-5 werd verloren van VVV Venlo. De Emmenaren wisten wel te scoren, maar hielden het achterin niet dicht. Of dat tegen de ploeg van Schmidt wel lukt...

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Emmen is zaterdag 19 september om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - FC Emmen live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen