Feyenoord - FC Twente live op tv

Feyenoord - FC Twente live op tv
Eerste Kuipwedstrijd in seizoen 2020-2021

Sport :

Op zondag 20 september spelen Feyenoord en FC Twente in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Twente

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers wonnen de eerste wedstrijd van het seizoen van PEC Zwolle. Het spel was niet echt denderend, maar twee goals van Steven Berghuis waren genoeg om te winnen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

FC Twente
De mannen uit Enschede wonnen hun eerste wedstrijd in eigen stadion van Fortuna Sittard met 2-0. Of het net zo makkelijk gaat als in eigen huis, is nog maar de vraag. De Tukkers wisten in de Eredivisie Comeback de Rotterdammers op 0-0 te houden.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Twente is zondag dd september om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - FC Twente live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen