Ajax - RKC Waalwijk live op tv

Ajax - RKC Waalwijk live op tv
Eerste thuiswedstrijd voor Amsterdammers

Sport :

Op zondag 20 september spelen Ajax en RKC Waalwijk in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - RKC Waalwijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers begonnen redelijk matig aan de competitie, maar wisten wel te winnen van Sparta: 0-1 door een goal van Anthony. Het veldspel moet wel veel beter en RKC lijkt daarvoor de perfecte tegenstander: Ajax won namelijk in de voorbereiding met 6-1 in de ArenA.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

RKC
RKC Waalwijk krijgt van de mensen die er verstand van hebben van tevoren al weinig kans in deze wedstrijd. Dat is niet voor niets: in 2013 hielden de Waalwijkers Ajax voor het laatst van een overwinning (0-0). RKC won maar één keer van Ajax: in 1999 werd het 1-2 voor de geel-blauwen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.000 uur op Fox Sports 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - RKC Waalwijk is zondag 20 september om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - RKC Waalwijk live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen