Top 5 nieuwe films voor een lange en zwoele Indian Summer

Top 5 nieuwe films voor een lange en zwoele Indian Summer
Met After We Collided en nog veel meer

Film :

De zomer is even terug in Nederland. Daarom koos Gids.tv vijf films met een heerlijke Indian Summer-vibe voor je uit, met onder meer de stralende comedy Made in Italy met Liam Neeson en zinderende erotiek in de hitfilm After We Collided.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. After We Collided (2020)
Het liefdesverhaal (gebaseerd op de boeken van Anna Todd) van de naïeve Tessa en de rebelse Hardin komt dit najaar opnieuw tot leven op het witte doek. De eerste film After werd nog als een 'tienerversie' van Fifty Shades of Grey gezien, maar daar is in dit veel pikantere tweede deel niets meer van te merken. Zinderende erotiek dus, waar de doelgroep zeker op zit te wachten. Lees hier waar je de film After We Collided kunt streamen.

2. Gli Anni Più Belli (2020)
Gli Anni Più Belli ('de mooiste jaren') is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden gedurende een periode van 40 jaar volgen. Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren tachtig hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen, met liefde, verlies, succes en grote teleurstellingen. Lees hier waar je Gli Anni Più Belli kunt streamen.

4. Babyteeth (2019)
Regisseur Shannon Murphy debuteert overtuigend met een orginele en prachtige tragikomedie over de liefde tussen de terminale Milla en de drugsverslaafde Moses. Het verhaal klinkt zwaar en grillig, maar toch valt er ook veel te lachen, met een innemende en prachtige rol voor hoofdrolspeelster Eliza Scanlen. Een zomerse film over inktzwarte tegenslagen in een jong leven. Lees hier waar je de film Babyteeth kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Babyteeth

4. Été 85 (2020)
De heimwee naar de jaren tachtig is aanwezig in dit liefdesverhaal, dat zowel enorm romantisch als hartverscheurend is. Een absolute Indian Summer-film over echte liefde in een zomer om van te dromen. Aan de Normandische kust is de zomervakantie net van start gegaan. De zestienjarige Alexis wordt van de verdrinkingsdood gered door de twee jaar oudere David. De liefde geeft gas, maar vervliegt als sneeuw voor de zon. Lees hier waar je Été 85 kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Été 85

5. Made in Italy (2020)
Nog een heerlijke nazomerfilm met de Neeson-familie in de hoofdrol. Niemand minder dan Liam Neeson speelt samen met zijn zoon Micheál in een komedie met als decor het prachtige Italiaanse Toscane. Daar wil vader Robert het herenhuis verkopen dat hij van zijn overleden vrouw heeft geërfd, maar het huis kan wel een opknapklus gebruiken. Lees hier waar je de film Made in Italy kunt streamen.

Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford in de film 'After We Collided'

Onder voorbehoud: de films After We Collided en Made in Italy zijn vanaf 8 oktober 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. De drie andere films zijn recent in première gegaan op het witte doek.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV