Prinsjesdag bij Tijd voor MAX: Wopke Hoekstra & Jan Anthonie Bruijn

Prinsjesdag bij Tijd voor MAX: Wopke Hoekstra & Jan Anthonie Bruijn
Hoedjes worden besproken door Josine Droogendijk

Kijktip :

Tijd voor MAX besteedt ieder jaar uitvoerig aandacht aan Prinsjesdag en ook dit jaar is dat niet anders. Sybrand Niessen en Martine van Os komen zelfs LIVE vanuit de Eerste Kamer in Den Haag. Daar ontvangen zij onder andere minister Wopke Hoekstra, kunsthistoricus Paul Rem en modejournaliste Josine Droogendijk.

Sobere editie
Ook Jan Anthonie Bruijn, voorzitter van de Eerste Kamer, is te gast in het middagprogramma. Met hem zal onder andere gesproken worden over de organisatie van deze bijzondere en enigszins sobere Prinsjesdag, waarop alles anders is vanwege de coronamaatregelen.

Hoedjes
Gelukkig weerhoudt de coronacrisis de vrouwelijke politici niet van het dragen van prachtige hoedjes en mooie kleding. Droogendijk zal daar de hele dag nauwkeurig op gaan letten daar vervolgens verslag van doen in de uitzending. Paul Rem gaat in op andere bijzondere Prinsjesdagen die de Nederlandse geschiedenis kent.

Troonrede
Ook is er uiteraard aandacht voor de inhoud van de Troonrede en voor de invloed van het coronasteunpakket op de begroting. Met wie kun je daar beter over praten dan met de minister van Financiën zelf: Wopke Hoekstra. Daarbij is er ongetwijfeld ook speciale aandacht voor wat eventuele veranderingen inhouden voor de MAX-kijker.

Tijd voor MAX is op Prinsjesdag om 17:10 uur te zien op NPO2Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinsjesdag bij Tijd voor MAX: Wopke Hoekstra & Jan Anthonie Bruijn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier