Dinsdag 15 september in De Kunstdetective: vermiste Perzische dichtbundel

Dinsdag 15 september in De Kunstdetective: vermiste Perzische dichtbundel
Wedloop met Iraanse geheime dienst

Kijktip :

Het werk van kunstdetective Arthur Brand blijkt niet helemaal gespeend van gevaar. In de aflevering van De Kunstdetective van dinsdag 15 september is te zien hoe hij een wedloop met de Iraanse geheime dienst aangaat in de zoektocht naar een verloren gewaande Perzische dichtbundel.

De Kunstdetective gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hafez
Uit het onderzoek van Brand blijkt dat de Iraanse geheime dienst probeert een vermiste Perzische gedichtenbundel in zijn bezit te krijgen. De bundel is een verzameling gedichten van Hafez uit de vijftiende eeuw, die werd gestolen uit München. Brand bindt de strijd aan met de Iraniërs. Wie krijgt deze historische schat als eerste in handen?

Adolf Hitler
Het belooft opnieuw een spannende aflevering te worden van De Kunstdetective, het programma waarin Arthur Brand speurt naar gestolen kunst. Hij behoort tot de internationale top in zijn vakgebied en dat vertaalde zich naar internationale bekendheid door zijn speurtocht naar de bronzen paarden van Adolf Hitler.

De Kunstdetective is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Kunstdetective terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 15 september in De Kunstdetective: vermiste Perzische dichtbundel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen