Dinsdag 15 september in Crisis in de tent: hard werken eist zijn tol

Dinsdag 15 september in Crisis in de tent: hard werken eist zijn tol
Indonesisch restaurant in de problemen

Kijktip :

De afgelopen weken was al te zien hoe chef-kok Herman den Blijker en ondernemer Annemarie van Gaal verschillende horeca-ondernemers te hulp schoten, die door de coronacrisis in de problemen zijn geraakt. Op dinsdag 15 september is het de beurt aan het Indonesische restaurant van Femmy (57) en Harry (61).

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Toeristen
Femmy en Harry deden voor de coronacrisis uitstekende zaken, maar door de pandemie zijn ze in de problemen geraakt. Toeristen blijven weg en ook hun Indonesische achterban weet ze niet meer te vinden. Femmy gaat zeven dagen per week aan het werk, om meer omzet te genereren, en Harry helpt haar waar mogelijk naast zijn fulltime baan bij de gemeente Utrecht.

Tekst gaat verder onder video's.

Overgrootouders
Er staat veel op het spel, want voor Femmy is het geen optie om failliet te gaan. Met het restaurant wil ze haar overgrootouders eren, maar ondertussen eist al het harde werken zijn tol. Voor Herman en Annemarie wordt het een flinke klus om dit overwerkte stel uit de ellende te helpen. Om overeind te blijven zijn veranderingen noodzakelijk, en dat zorgt voor onrust bij Femmy en Harry.

Crisis in de tent is dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 15 september in Crisis in de tent: hard werken eist zijn tol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier