Johan Derksen en Sylvana Simons te gast in nieuw seizoen Waar is De Mol?

Johan Derksen en Sylvana Simons te gast in nieuw seizoen Waar is De Mol?
Vanaf 5 oktober te zien op SBS6

Nieuws :

Vanaf maandag 5 oktober is het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? te zien op SBS6. Presentator Johnny de Mol gaat met een aantal veelbesproken bekende Nederlanders op pad voor openhartige gesprekken en ontroerende herinneringen. Alle afleveringen zijn opgenomen in Nederland zelf.

Waar is De Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Jubileumseizoen
Het is alweer het tiende seizoen van Waar is De Mol?, maar vanwege de coronacrisis kan dit jubileumseizoen niet worden opgenomen op bijzondere plekken in het buitenland - wat De Mol in de voorgaande negen seizoenen wél deed. In plaats daarvan bezoekt hij mooie locaties in ons eigen land. De Mol vertelt hierover: "Ons land, de plek die we thuis noemen, is extra belangrijk geworden in deze tijd. En ook daar valt nog verrassend veel te ontdekken."

Gasten
SBS6 heeft al enkele gasten van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Zo laat Johan Derksen De Mol kennismaken met zijn favoriete provincie: Drenthe. Met een brommer gaan ze van Grolloo naar onder meer het circuit van Assen. Met Sylvana Simons verkent De Mol Noord-Holland, de provincie waar ze als baby met haar ouders neerstreek vanuit geboorteland Suriname. Andere gasten in dit seizoen zijn onder meer Gordon en Sergio Herman. De andere gasten worden later onthuld.

Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? is vanaf maandag 5 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen en Sylvana Simons te gast in nieuw seizoen Waar is De Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier