Maandag in De Vooravond: Saskia Belleman over rechtszaak Clarice Gargard

Maandag in De Vooravond: Saskia Belleman over rechtszaak Clarice Gargard
De gasten van maandag 14 september

Kijktip :

De Vooravond gaat zijn derde week in en het is inmiddels gebleken dat de nieuwe talkshow een blijvertje is: elke dag kijken er minstens 800.000 mensen naar het programma van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Vanavond is onder anderen Saskia Belleman te gast.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - maandag 14 september

  • Thomas Erdbrink bespreekt een nieuwe Deense TV-hit, waarin kinderen vragen stellen aan naakte mensen.
  • Vandaag stonden 25 verdachten voor de rechter wegens bedreigingen aan het adres van publiciste Clarice Gargard.Saskia Belleman was in de rechtszaal aanwezig.
  • Morgen is het Prinsjesdag en leest de koning traditiegetrouw de troonrede voor. Wij nemen alvast een voorproefje met een alternatieve versie door komiek Ronald Snijders.
  • De quiz Per Seconde Wijzer bestaat al sinds 1967. In het aanstaande seizoen wijzigt het format. Presentator Erik Dijkstra vertelt waarom.
  • Radio-dj Igmar Felicia schuift aan. Hij vertelde in het AD openhartig over zijn agressieve vader en een jeugd als Jehova-getuige.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Saskia Belleman over rechtszaak Clarice Gargard of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen