Dinamo Kiev - AZ live op tv (voorronde Champions League)

Dinamo Kiev - AZ live op tv (voorronde Champions League)
Eén duel brengt beslissing

Sport :

Op dinsdag 15 september speelt AZ een uitwedstrijd bij Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League. SBS6 doet om 19.00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken via de KIJK.nl-livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Dinamo Kiev - AZ


Play-offs
Na de uitschakeling van Viktoria Plzen in eigen stadion, moet AZ nu op bezoek bij Dinamo Kiev. De nummer twee van Oekraïne heeft bij de loting een thuiswedstrijd gekregen. Op basis van dit ene duel wordt de play-off-deelnemer beslist. AZ heeft dus nog twee voorrondes te winnen tot de groepsfase. Bij uitschakeling volgt de Europa League-groepfase.

Rust
Van de KNVB heeft AZ alle gelegenheid gekregen om zich rustig voor te bereiden op de wedstrijd tegen Kiev. Afgelopen weekend hoefde het niet in actie te komen in het eerste eredivisieweekend. De wedstrijd tegen FC Utrecht is uitgesteld tot eind december.

Dinamo Kiev - AZ is dinsdag 15 september om 19.00 uur live te zien op SBS6 en online bij KIJK.nl en via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinamo Kiev - AZ live op tv (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen