Maandag in Jinek: Hugo de Jonge over grootste crisis sinds Tweede Wereldoorlog

Maandag in Jinek: Hugo de Jonge over grootste crisis sinds Tweede Wereldoorlog
De gasten van maandag 14 september

Kijktip :

Vanavond schuift Hugo de Jonge aan om te vertellen over de afgelopen maanden. Hij krijgt veel lof om zijn coronabeleid, maar ook veel haat-berichten. Hoe hij daarmee omgaat vertelt hij vanavond. Wie is er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 10 september

  • Het is smullen geblazen voor de voetballiefhebber nu SANTOS een speciale editie heeft uitgegeven van de mooiste voetbalstadions ter wereld: Klassieke voetbaltempels, prachtige velden en de meest waanzinnige locaties komen voorbij in een eenmalige luxe uitgave. Vanavond schuiven oprichter/voetbaljournalist Sjoerd Mossou en sportschrijver Michel van Egmond bij Jinek aan.
  • Patrick Laureij zou het hele jaar voor uitverkochte zalen staan, maar toen was daar corona. Hij zat maanden thuis, maar mag nu eindelijk weer optreden. Hoe voelt het om voor een halfvolle zaal op te treden? Geniet je daar als comedian nog wel van? Daarover en meer zit Patrick aan tafel.
  • Bijna een half jaar leidt Hugo de Jonge ons door de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Daarvoor krijgt hij lof, maar ook veel haat-berichten. Hoe gaat hij daarmee om en hoe denkt hij Nederland uit de crisis te halen? Vanavond is Hugo de Jonge te gast.
  • Het is opeens weer zomer. Met Helga van Leur bespreken we de tropische temperaturen en de gevolgen hiervan.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Hugo de Jonge over grootste crisis sinds Tweede Wereldoorlog of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen