Ziekenhuisserie New Amsterdam vanaf woensdag 16 september te zien op SBS9

Ziekenhuisserie New Amsterdam vanaf woensdag 16 september te zien op SBS9
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

Liefhebbers van ER en Grey's Anatomy worden vanaf woensdag 16 september getrakteerd op een nieuwe ziekenhuisserie op SBS9: New Amsterdam. Hierin wordt dokter Max Goodwin gevolgd. Hij is de nieuwe medisch directeur van New Amsterdam, een van de oudste openbare ziekenhuizen van de Verenigde Staten.

Lees hier waar je de serie New Amsterdam kunt streamen.

Drukke baan
In de eerste aflevering wordt duidelijk dat dr. Goodwin een drukke baan tegemoet gaat. Hij maakt als nieuwe medisch directeur kennis met al zijn medewerkers, en ontslaat meteen de hele afdeling cardiochirurgie vanwege de slechte resultaten. Zijn nieuwe collega's overstelpen dr. Goodwin ondertussen met allerlei verzoeken: van het elimineren van de wachtkamer en het meteen doorsturen van patiënten naar een bed tot beter voedsel.

Ware gebeurtenissen
De vele verzoeken zijn niet vreemd, want dr. Goodwin heeft zijn medewerkers gevraagd wat ze nodig hebben om betere resultaten te boeken en patiënten adequater te behandelen. Hij vindt het belang van de patiënten namelijk belangrijker dan de winst van het ziekenhuis - dit tot ongenoegen van een aantal invloedrijke personen binnen de organisatie. New Amsterdam is gebaseerd op de ware gebeurtenissen uit het boek 'Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital' van Eric Manheimer.

De nieuwe serie New Amsterdam is vanaf woensdag 16 september wekelijks vanaf 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op SBS9. Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ziekenhuisserie New Amsterdam vanaf woensdag 16 september te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen