The Royals seizoen 2 vanaf woensdag 16 september te zien op FOX

The Royals seizoen 2 vanaf woensdag 16 september te zien op FOX
Fictieve koninklijke familie

Kijktip :

The Crown gooit al jaren hoge ogen op Netflix, vanwege de realistische weergave van de perikelen in het Britse koningshuis in de periode van koningin Elizabeth II. FOX heeft een fictieve tegenhanger in de vorm van The Royals. Het tweede seizoen van deze serie start woensdag.

Wraak
In The Royals wordt Cyrus aangewezen als de opvolger van koning Simon. Hij geeft de monarchie een nieuwe aanblik, maar prins Liam wil wraak. Die krijgt hierbij hulp uit onverwachte hoek: koningin Helena zoekt ruimte voor machtsuitoefening. In de eerste aflevering van het tweede seizoen worden de titels van Liam en Eleanor in ere hersteld door Cyrus, die hiermee hun loyaliteit hoopt te winnen.

Tekst gaat verder onder video's.

Vader en broer
Cyrus wil ook profiteren van de populariteit van het tweetal, maar ondertussen proberen zij Cyrus' macht te vernietigen. Liam onderzoekt de dood van zijn vader en broer en roept daarbij de hulp van Jasper in, die de zelfdestructieve Eleanor tegen zichzelf in bescherming probeert te nemen. Ondertussen maakt Helena plannen om de troon te bemachtigen.

Het tweede seizoen van The Royals is vanaf woensdag 16 september wekelijks vanaf 21.30 uur met dubbele afleveringen te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Royals seizoen 2 vanaf woensdag 16 september te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier