Vanavond op tv: Dinamo Kiev - AZ (Champions League), actiefilm Kingsman: The Secret Service

Vanavond op tv: Dinamo Kiev - AZ (Champions League), actiefilm Kingsman: The Secret Service
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 september

Kijktip :

Vanavond moet het gebeuren voor AZ: in de voorlaatste voorronde moet afgerekend worden met Dinamo Kiev. Verder onder meer de actiefilm Kingsman: The Secret Service. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Dinamo Kiev - AZ (CL-voorronde)

SBS 6
19:00 uur

Live verslag van de wedstrijd Dinamo Kiev - AZ in de voorronde van de Champions League. In deze ene wedstrijd staat een plek in de laatste voorronde van het miljardenbal op het spel. Het duel is ook online te zien op een livestream via Gids.tv. Na de uitschakeling van Viktoria Plzen is de nummer twee van Oekraïne de volgende tegenstander voor de Alkmaarders. Opnieuw wordt de voorronde over één duel gespeeld. De loting bezorgde AZ een uitwedstrijd.


De Kunstdetective: vermiste dichtbundel

NPO 2
20:25 uur

In deze aflevering van De Kunstdetective gaat Arthur Brand een wedloop aan met de Iraanse geheime dienst. Die geheime dienst probeert de hand te leggen op een vermiste Perzische gedichtenbundel. Het gaat om een verzameling gedichten van Hafez uit de 15e eeuw, gestolen in München. Lukt het Arthur om deze historische schat als eerste in handen te krijgen?


Actiekomedie: Kingsman: The Secret Service

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige actiecomedy Kingsman: The Secret Service te zien. Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.


Dramafilm: Good Will Hunting

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de schitterende dramafilm Good Will Hunting (tweevoudig Oscarwinnaar) uit. Will Hunting is een heel intelligent jongen, maar heeft door zijn jeugd geen opleiding gevolgd. Om geld te verdienen werkt hij als conciërge op een universiteit tot op een dag een professor zijn intelligentie opmerkt en hem de kans biedt om een betere richting aan zijn leven te geven. Dit gaat met vallen en opstaan.


Crisis in de tent: harde werken eist tol

SBS 6
21:55 uur

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal het Indonesische restaurant van horeca-ondernemers Femmy (57) en Harry (61). Ze zijn door de coranapandemie flink in de problemen geraakt. Toeristen blijven weg en hun Indonesische achterban weet hen niet meer te vinden. Om meer omzet te maken gaat Femmy zeven dagen per week werken en Harry helpt haar naast zijn fulltime baan bij de gemeente Utrecht.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Dinamo Kiev - AZ (Champions League), actiefilm Kingsman: The Secret Service of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier