Woensdag in Paleis voor een prikkie: nare gebeurtenissen leiden tot financiële zorgen

Woensdag in Paleis voor een prikkie: nare gebeurtenissen leiden tot financiële zorgen
Brian en Peer schieten te hulp

Kijktip :

Na het vertrek van Frank Jansen en Rogier Smit zijn Brian Jacobs en Peter Akkermans - alias Peer - de nieuwe interieurhelden van SBS6. In Paleis voor een prikkie gaan ze deze week (woensdag 16 september) naar Samantha en Michael in Rijen.

Paleis voor een prikkie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vier kinderen
In het Brabantse plaatsje Rijen wonen Samantha en Michael samen met hun vier kinderen. Een opeenstapeling van nare gebeurtenissen heeft de familie echter in de financiële problemen gebracht; in rap tempo verdween hun zuur verdiende geld als sneeuw voor de zon. Gaat het Brian en Peer lukken om ze weer een echt thuis te geven?

Tekst gaat verder onder video's.

Geen budget
Het familie heeft bijna geen budget om het huis op te knappen en dus zullen Brian en Peer het moeten doen met slechts 250 euro. Dat is wel andere koek dan de luxe interieurs die ze gewend zijn. Samen reizen ze stad en land af om precies de juiste inrichting te vinden voor het huis van Samantha en Michael. In kringloopwinkels blijken nog heel wat verborgen pareltjes te liggen.

Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Pales voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Paleis voor een prikkie: nare gebeurtenissen leiden tot financiële zorgen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen