WTA Rome | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv?

WTA Rome | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv?
Bertens terug op de baan

Sport :

Op het gravel in Rome keert Kiki Bertens na ruim een half jaar terug op de tennisbaan als het om officiële toernooien gaat. Bertens speelt op donderdag 17 september rond 18.45 uur in de tweede ronde tegen Polona Hercog. FOX Sports 5 doet live verslag op tv.

Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports te zien is. Geen abonnee? Lees hier hoe je een FOX Sports dagpas koopt.

Eerste ronde overslaan
De Nederlandse is als vijfde geplaatst voor het WTA-toernooi in Rome. Daardoor mocht ze de eerste ronde overslaan middels een zogenoemde 'bye'. De tweede ronde tegen de Sloveense Hercog is Bertens' eerste partij. Kiki Bertens is de nummer 8 van de wereldranglijst, Hercog staat 50ste.

Tweede ronde
In de tweede ronde zijn nog 36 speelsters in het toernooi. Kiki Bertens speelt op donderdag 17 september de vierde partij van de dag op de Pietrangeli-baan. De eerste partij start om 11.00 uur, waardoor Kiki Bertens waarschijnlijk tussen 18.30 en 19.30 uur aan haar wedstrijd begint.

Het WTA-toernooi in Rome is van maandag 14 tot en met maandag 21 september dagelijks vanaf 11.00 uur, tegelijkertijd met het ATP-toernooi in Rome bij de mannen, live te zien op FOX Sports 5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WTA Rome | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier