Dinsdag in Jinek: Lodewijk Asscher en Thierry Baudet over de miljoenennota

Dinsdag in Jinek: Lodewijk Asscher en Thierry Baudet over de miljoenennota
De gasten van dinsdag 15 september

Kijktip :

Met nog maar zes maanden tot de verkiezingen lijken ze dit jaar belangrijker dan ooit: de Algemene Politieke Beschouwingen. Eva Jinek blikt vooruit met PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher en FVD-partijleider Thierry Baudet. Wie is er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - dinsdag 15 september

  • Het was een Prinsjesdag zoals Nederland nog nooit heeft ervaren. Voor het eerst in meer dan een eeuw tijd werd afgeweken van het Binnenhof. Eva bespreekt de bijzondere dag met politiek journalist Sven Kockelmann en Francis van Broekhuizen.
  • Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen zal waarschijnlijk één vraag domineren: hoe moet Nederland eruit komen te zien als het coronavirus straks is bedwongen? Zo’n twaalf uur voordat de beschouwingen beginnen, blikt Jinek vooruit met Lodewijk Asscher en Thierry Baudet.
  • Per jaar gaan er miljoenen vogels en andere dieren dood door katten. Voor ecoloog Chris Smit en jurist Arie Trouwborst is de maat vol: er moet een verbod komen op katten die buiten los lopen. Cabaretier en kattenfan Martijn Koning herkent de problemen, door zijn kat Kevin.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Lodewijk Asscher en Thierry Baudet over de miljoenennota of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen