Nieuwe realityserie Darcey & Stacey vanaf donderdag te zien op TLC

Nieuwe realityserie Darcey & Stacey vanaf donderdag te zien op TLC
Bekend dankzij 90 Day Fiancé

Kijktip :

Vanaf donderdag 17 september is de nieuwe realityserie Darcey & Stacey te zien op TLC, waarin twee markante personen uit het TLC-programma 90 Day Fiancé worden gerecycled. De tweelingzussen worden gevolgd in hun dagelijks leven, waarin genoeg noemenswaardigs gebeurt.

Steun en toeverlaat
In 90 Day Fiancé viel Darcey Silva op door haar tumultueuze relatie met de Nederlandse Jesse. Stacey was haar steun en toeverlaat in die roerige tijd. Nu hebben de zusjes een eigen programma, waarin hun roerige liefdeslevens centraal staan. Darcey moet nog bijkomen van een mislukt avontuur en Stacey staat juist voor een grote nieuwe stap in haar relatie: na een lange-afstandsrelatie van vijf jaar komt haar vriend met een visum naar de Verenigde Staten.

Andere vrouw
Na zijn aankomst heeft Stacey negentig dagen de tijd om te bepalen of ze echt met hem wil trouwen, want dan loopt zijn visum weer af. Darcey heeft echter serieuze twijfels over de oprechtheid van Stacey's vriend. Op het internet stuitte ze op foto's van hem met een andere vrouw. Ondertussen is ze zelf bezig om een nieuwe man in haar leven te vinden. Verder worden de zussen ook gevolgd bij de uitbreiding van hun bedrijf en het herstellen van het contact met hun familie.

De realityserie Darcey & Stacey is vanaf donderdag 17 september wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Darcey & Stacey vanaf donderdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen