Donderdag 17 september in Beste Zangers: Miss Montreal in het zonnetje

Donderdag 17 september in Beste Zangers: Miss Montreal in het zonnetje
Mede-deelnemers treden voor haar op

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Beste Zangers, donderdag 17 september te zien op NPO 1, staat Miss Montreal in het zonnetje. De zangeres, die eigenlijk Sanne Hans heet, kan dan genieten van de optredens die haar mede-deelnemers voor haar geven.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tweetalig
Miss Montreal begon haar carrière met voornamelijk Engelstalige nummers. Samen met haar band schreef ze al een aantal grote hits op haar naam, zoals 'Just a Flirt', 'Wonderful Days' en 'Say Heaven Say Hell'. Toen ze al een paar jaar bezig was, begon Hans ook in het Nederlands te zingen - en ook dat deed ze niet onverdienstelijk, getuige successen als 'Hoe', 'Ik zoek alleen mezelf' en 'Hier'.

Tekst gaat verder onder video's.

Optredens
Hans is inmiddels een bekend gezicht in medialand; zo was ze jaren te zien als coach in The Voice of Holland. Nu schittert ze in Beste Zangers, maar donderdag treedt ze een keer niet zelf op. Deze week mogen de andere deelnemers, onder wie Stef Bos, Suzan & Freek en Diggy Dex, een lied voor (of van) Miss Montreal zingen. Welke nummers ze ten gehore brengen, blijft nog een verrassing.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 17 september in Beste Zangers: Miss Montreal in het zonnetje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen