Tour de France etappe 18 (Méribel - La Roche-sur-Foron) live op tv en online

Tour de France etappe 18 (Méribel - La Roche-sur-Foron) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peloton?

Sport :

Op donderdag 17 september krijgen de overgebleven renners in de Tour de France opnieuw een loodzware etappe voorgeschoteld. Deze rit gaat van start in Méribel en finisht in La Roche-sur-Foron. De etappe is te zien op NPO 2, Eurosport 1, België Eén (Sporza) en online te kijken op de Eurosport Player en via een livestream op Gids.tv.

Bekijk het complete tijdschema en de start van alle uitzendingen verderop in dit artikel.

Méribel - La Roche-sur-Foron
De organisatie van de Tour gunt het peloton dit jaar geen moment rust. De achttiende etappe voert de renners over vijf cols, en het parcours is ontzagwekkend: achtereenvolgens worden cols van de eerste, derde, tweede, eerste en buitencategorie beklommen. Een loodzware rit, dus - waarbij we opnieuw het nodige spektakel kunnen verwachten.

Lees hier op welke zenders je de Tour de France kunt kijken.

Favorieten
Er liggen in deze etappe zeker kansen voor de vluchters, en de afgelopen dagen hebben Julian Alaphilippe, Richard Carapaz en Lennard Kämna al bewezen gretig te zijn. Ook Fransman Warren Barguil zal zijn landgenoten wellicht een zege willen geven. Verder ligt een aanval van klassementsrenners als Mikel Landa, Miguel Ángel López en Adam Yates voor de hand. De winst zou echter ook maar zo naar Tadej Pogacar of Primoz Roglic kunnen gaan. Genoeg kanshebbers, dus.

Bekijk ook het complete overzicht van klassementen, winnaars en uitvallers.

Volledig tijdschema

  • 12.00 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 12.40 uur: start uitzending op NPO 2
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 17.15 uur - 17.45 uur: finish etappe

De achttiende etappe van de Tour de France 2020 is op donderdag 17 september te zien op NPO 2, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Online kun je de etappe volgen via de livestream via Gids.tv. De hoogtepunten van de etappe vind je ook op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 18 (Méribel - La Roche-sur-Foron) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen