Vanavond op tv: Beste Zangers met Miss Montreal, start politieserie Deputy en meer

Vanavond op tv: Beste Zangers met Miss Montreal, start politieserie Deputy en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 17 september

Kijktip :

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van Beste Zangers op het programma, deze keer staat Miss Montreal centraal. Ook wordt er een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde uitgezonden over dierenziektes, gaat de nieuwe serie Deputy van start en kun je kennismaken met de extravagante tweelingzussen Darcey & Stacey. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 17 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van Waarde: dierziektes

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

De Keuringsdienst van Waarde doet in deze uitzending onderzoek naar dierziektes en stelt de vraag: wat doet Nederland om te voorkomen dat ziektes overspringen van dier op mens? Corona komt uit het verre China. We hebben gehoord dat dieren daar op markten op elkaar worden gestapeld. De lokale overheid schuift signalen dat er iets misgaat liever onder het tapijt, dan dat er tijdig wordt ingegrepen. Niet gek dat daar een pandemie heeft kunnen ontstaan. Maar hoe zit het eigenlijk hier? In Nederland stapelen we ook dieren op elkaar, gaat dat hier wel goed? Wat doen veehouders om het risico op ziekten te beperken? We bezoeken verschillende boeren en een viroloog die er ieder hun eigen ideeën over hebben. Een aantal jaar geleden ging het wel degelijk mis. Er sprong in Nederland een virus van de geit op de mens: de Q-koorts. Hoe heeft dat kunnen gebeuren en hoe ging de Nederlandse overheid eigenlijk om met die uitbraak?


Nieuw: Darcey & Stacey

TLC
TLC
20:30 uur

De nieuwe realityserie Darcey & Stacey volgt de tweelingzussen die bekend werden met het programma 90 Day Fiancé. Ze breiden hun bedrijf uit, volgen hun hart en maken weer contact met hun familie. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op TLC. Dat het pad naar de ware liefde niet altijd makkelijk is, weten de tweelingzusjes Darcey en Stacey Silva maar al te goed. In 90 Day Fiancé viel Darcey vooral op door haar tumultueuze relatie met de Nederlandse Jesse en Stacey als haar steun en toeverlaat in die roerige tijd. De roerige liefdeslevens van de zussen staan centraal in hun eigen programma. Darcey is aan het bijkomen van een mislukt avontuur en Stacey staat juist voor een nieuwe grote stap in haar relatie. Na een lange-afstandsrelatie van vijf jaar komt haar vriend met een visum naar Amerika. Dat betekent dat Stacey nu 90 dagen de tijd heeft om te bepalen of ze echt met hem wil trouwen. Zus Darcey heeft serieuze twijfels aan de eerlijkheid van Stacey's vriend, sinds ze online foto's heeft gezien van hem met een andere vrouw. Zelf is ze op haar beurt bezig met het vinden van een nieuwe man in haar leven.


Nieuw: Deputy

Veronica
Veronica
20:30 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse politieserie Deputy elke donderdag om 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. Wanneer de pas gekozen sheriff van Los Angeles dood neervalt, wordt Bill Hollister aangewezen om zijn plaats in te nemen en moet plots de leiding over een van de grootste politie-eenheden ter wereld nemen. Het gaat om 10.000 man in het moderne Wilde Westen waar Bill de leiding over krijgt. Daar is niet iedereen even blij mee. De jonge en losgeslagen politieagent trekt zich niets aan van de regels, maar zijn keiharde aanpak heeft ook succes.


Beste Zangers: Miss Montreal

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Beste Zangers staat Miss Montreal centraal. De zangeres, die eigenlijk Sanne Hans heet, kan genieten van de optredens van haar mede-deelnemers. Miss Montreal zingt zowel Engels- als Nederlandstalig en heeft samen met haar band al een aantal grote hits op haar naam staan: 'Just a Flirt', 'Till the sun comes up' en I am hunter'. Een groot succes was ook het duet 'Hoe' met Nielson. Welke nummers de andere Beste Zangers-deelnemers, zoals Stef Bos, Suzan & Freek en Wulf, voor (of ook van) Miss Montreal gaan zingen, is niet bekend. Dat blijft, net als voor Sanne Hans, een verrassing.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Beste Zangers met Miss Montreal, start politieserie Deputy en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen