Vrijdag 18 september in Bed & Breakfast: Groningen en Drenthe

Vrijdag 18 september in Bed & Breakfast: Groningen en Drenthe
B&B-houders testen elkaars onderneming

Kijktip :

Bed & Breakfast is nog altijd één van de grote kijkcijferkanonnen van de vrijdagavond, en dat zal deze week niet anders zijn. Dit keer test een drietal duo's uit Groningen en Drenthe elkaars onderneming. Dat levert opnieuw de nodige hilarische tips en klaagzangen op.

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Klimparadijs
Deze week belanden we in het noorden van Nederland, waar restauranteigenaren Famke en Sytze een eigen bed & breakfast runnen in Groningen. Het eigenzinnige duo heeft een spannende activiteit voor hun gasten gepland: ze gaan naar een echt klimparadijs. Na de eerste overnachting trekt het gezelschap naar de B&B van Dick en Henriette in Drenthe.

Verzamelwoede
Door de verzamelwoede van Dick besloot dit stel een grote boerderij te kopen. Gelukkig bleef er genoeg ruimte over om gasten te ontvangen. De aflevering wordt afgesloten met een bezoek aan het boerenbedrijf van Jan Reinder en Janny. Temidden van het prachtige natuurgebied de Drentsche Aa overnachten de gasten op een idyllische locatie.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 18 september in Bed & Breakfast: Groningen en Drenthe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen