Boef en Maan in Van Der Vorst Ziet Sterren

Boef en Maan in Van Der Vorst Ziet Sterren
Binnenkijken bij BN'ers

Nieuws :

Woensdag 11 oktober start het nieuwe seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren. In de eerste aflevering gaat Peter op bezoek bij rapper Boef en zangeres Maan. Verder staan dit seizoen bezoekjes aan Rafael van der Vaart en Estavana Polman, Yuri van Gelder en Geraldine Kemper op het programma.

Boef is tegen Peter openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft hij zich letterlijk bloot… Maan laat zowel haar ouderlijk huis in Bergen als haar eigen huis in Amsterdam zien. Dat levert een uitgebreid gesprek en een aantal bijzondere verrassingen op.

Verder is Peter dit nieuwe seizoen thuis in Miami bij Gloria en Emilio Estefan, bezoekt hij Rafael van der Vaart en Estavana Polman in Denemarken en ontmoet hij sterren zoals Thomas Acda, Yuri van Gelder, Rick Engelkes, Monica Geuze, Loiza Lamers, Rick Brandsteder, Claes Iversen, Geraldine Kemper, Thierry Baudet, Wibi Soerjadi, Guido Weijers en Marieke Elsinga.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boef en Maan in Van Der Vorst Ziet Sterren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV