Donderdag in De Vooravond: Aylin Bilic en Guus Valk over Algemene Beschouwingen

Donderdag in De Vooravond: Aylin Bilic en Guus Valk over Algemene Beschouwingen
De gasten van donderdag 17 september

Kijktip :

Ook de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen wordt uitgebreid nabesproken in de talkshows. Om te beginnen in De Vooravond: daar zitten Aylin Bilic en Guus Valk om hun mening te geven. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 17 september

  • Politiek duider Guus Valk en columnist Aylin Bilic bespreken dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin premier Rutte namens het kabinet reageerde.
  • Morgen is het een jaar geleden dat advocaat Derk Wiersum voor zijn huis werd doodgeschoten. Het werd betiteld als een aanval op de rechtsstaat. Wat is er sindsdien veranderd? We vragen het zijn naaste collega Bart Swier.
  • Journalist Haroon Ali gaat in zijn boek ‘Half’ de confrontatie aan met zijn vader, zijn afkomst én zichzelf.
  • Theo Maassen en Jim Deddes spelen in Niks te melden, een komische politieserie. De zesdelige reeks is vanaf zondag 20 september wekelijks te zien, om 22:35 bij BNNVARA op NPO 3.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Aylin Bilic en Guus Valk over Algemene Beschouwingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen