Iconische spelshow Wie van de 3 maakt comeback op SBS6 met Martien Meiland

Iconische spelshow Wie van de 3 maakt comeback op SBS6 met Martien Meiland
Wendy van Dijk presenteert

Nieuws :

Vijftig jaar lang was het spelprogramma Wie van de drie niet van de Nederlandse buis weg te denken, maar in 2013 kwam er een einde aan het tijdperk. SBS6 blaast de show nieuw leven in met Wendy van Dijk als presentatrice. Martien Meiland is één van de vaste panelleden.

Wie van de 3 gemist? Kijk vanaf 11 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Format
Aan het format is nog altijd weinig gesleuteld. Een panel van bekende Nederlanders moet achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de waarheid vertelt. Wie is dus de Elvis-imitator tussen de imitators van Elvis-imitators? En wie is er in het dagelijks leven écht uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen? Elk panellid krijgt één minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Daarna moeten ze vertellen wie volgens hem of haar de échte vuilnisvrouw of autoverkoper is.

Nieuwe elementen
In deze nieuwe editie zijn er ook twee extra rondes toegevoegd aan het programma, waarin dubbele punten verdiend kunnen worden. Na het zien van de kandidaten moeten de panelleden namelijk - puur op gevoel - al een eerste keuze maken. Na de daaropvolgende vragenronde is de grote vraag natuurlijk of ze bij hun eerste intuïtie blijven, of dat ze de verdenkingen toch verplaatsen naar een ander. Wendy van Dijk leidt alle consternatie in goede banen.

Panel
Het panel bestaat uit de volgende bekende Nederlanders:

  • Najib Amhali
  • Britt Dekker
  • Ryanne van Dorst
  • Martien Meiland

Het spelprogramma Wie van de 3 is vanaf zondag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Iconische spelshow Wie van de 3 maakt comeback op SBS6 met Martien Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen