Nieuw seizoen Zondag met Lubach vanaf zondag 20 september te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Zondag met Lubach vanaf zondag 20 september te zien op NPO 3
Laatste seizoen van satirisch programma?

Kijktip :

Vanaf zondag 20 september is Arjen Lubach weer terug met een nieuw seizoen van Zondag met Lubach, wat mogelijk ook de laatste reeks zal zijn. Zoals vanouds neemt hij samen met vaste sidekicks als Janine Abbring en Tex de Wit het nieuws van de week op satirische wijze door.

Zondag met Lubach gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Corona
Nog altijd leven we in een maatschappij die wordt gedomineerd door het coronavirus, en daar zal Lubach ongetwijfeld ook het nodige over te zeggen hebben. Hij weet echter ook als geen ander ondergesneeuwde verhalen te laten smelten en brekend nieuws weer heel te maken. Hierdoor heeft de presentator al regelmatig het (internationale) nieuws gehaald.

Tekst gaat verder onder video's.

Virals
Van het viral gaan met "America first, the Netherlands second" tot de manier waarop hij RUMAG aanpakte: Lubach weet altijd voor opmerkelijke momenten te zorgen. Deze zomer maakte hij echter bekend dat het programma in zijn huidige vorm tegen zijn grenzen aanloopt. Wanneer de laatste aflevering te zien zal zijn, is nog altijd niet bekend.

Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf zondag 20 september wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Zondag met Lubach vanaf zondag 20 september te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen