Nieuwe comedyserie All Stars & Zonen gaat zondag van start op NPO 3

Nieuwe comedyserie All Stars & Zonen gaat zondag van start op NPO 3
Vervolg op legendarische serie

Kijktip :

In de jaren negentig veroverde de serie All Stars de harten van het Nederlandse publiek. Nog altijd is de serie legendarisch, en liefhebbers hebben vanaf zondag 20 september geluk: dan begint de nieuwe comedyserie All Stars & Zonen, een heus vervolg.

All Stars & Zonen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Comeback
De makers van All Stars & Zonen zijn erin geslaagd om een groot aantal van de originele acteurs te verleiden tot een comeback in dit vervolg. We zien onder anderen Thomas Acda, Isa Hoes, Kasper van Kooten, Peter Paul Muller en Danny de Munk weer hun opwachting maken. Zij zijn inmiddels barman of penningmeester bij de club waar ze al jarenlang aan verbonden zijn.

Faillissement
Tegenwoordig spelen de zonen en schoonzonen van de oude helden in de seniorenelftallen van V.V. Swift Boys. Bij de club doemen echter de nodige problemen op. Door het wanbeleid van Johnny, gespeeld door oude bekende Daniel Boissevain, balanceert V.V. Swift Boys namelijk op de rand van een faillissement. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.

De comedyserie All Stars & Zonen is vanaf zondag 20 september wekelijks om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van All Stars & Zonen terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe comedyserie All Stars & Zonen gaat zondag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen