Nieuwe komische politieserie Niks te melden start zondag op NPO 3

Nieuwe komische politieserie Niks te melden start zondag op NPO 3
Met o.a. Theo Maassen en Henry van Loon

Kijktip :

Vanaf zondag 20 september is de nieuwe komische politieserie Niks te melden te zien op NPO 3. In deze serie, met hoofdrollen voor Theo Maassen, Jelka van Houten en Henry van Loon, wacht iedereen op een beetje actie voor het politiekorps - die nooit komt.

Niks te melden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veroordeeld
Het zijn overigens niet alleen de agenten die op actie wachten. Ook drie criminelen die opzichtig proberen onzichtbaar te blijven, maken eigenlijk bijna niets mee. Verder zien we hun twee politieagenten die veel tijd in een auto doorbrengen tot elkaar veroordeeld zijn, wat ook geldt voor twee agentes in een verdacht rustige meldkamer.

Eerste aflevering
Het levert tal van bizarre, grappige en onnavolgbare gesprekken en ongemakkelijke situaties op, wat al blijkt uit de eerste aflevering. Agenten De Jong en Meijer zitten op de uitkijken en hebben discussies over vragen als: "Hoe trekken Siamese tweelingen zich af?" Ondertussen oefen criminelen Jur en Johnny hun nieuwe bedreigingen op elkaar.

De nieuwe comedyserie Niks te melden is vanaf zondag 20 september wekelijks om 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Niks te melden terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe komische politieserie Niks te melden start zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen