Sportdocumentaire De jacht op goud zie je zondagavond op NPO 1

Sportdocumentaire De jacht op goud zie je zondagavond op NPO 1
Naar de Wereldruiterspelen van 2018

Kijktip :

Op de late zondagavond van 20 september zendt NPO 1 de prachtige sportdocumentaire De jacht op goud uit. Hierin worden vierspanrijder IJsbrand Chardon en zijn zoon Bram gevolgd in de aanloop naar de Wereldruiterspelen van 2018.

De jacht op goud gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Toppaarden
De gelouterde menner IJsbrand Chardon beschikt al jaren over toppaarden met de juiste mentaliteit. Dat blijkt wel wanneer hij het CHIO in Aken wint, in de aanloop naar de wereldkampioenschappen van 2018 in Tryon, North Carolina. In de Verenigde Staten wil IJsbrand de gouden plak binnenhalen, en de jacht is nu officieel begonnen.

Orkaan
Voor IJsbrand is het de dood of de gladiolen tijdens het intensieve WK, dat wordt geteisterd door de dreiging van een orkaan, een chaotische organisatie en helse temperaturen. Bovendien is het de plaats waar zijn zoon Bram zijn opkomst aankondigt. Maar hoe hou je vijf paarden gezond en fit voor zo'n zwaar kampioenschap, met een moordende concurrentie? Annette van Trigt volgde de voorbereidingen én het WK in de Verenigde Staten.

De documentaire De jacht op goud is op zondag 20 september om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de documentaire De jacht op goud terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sportdocumentaire De jacht op goud zie je zondagavond op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier