Klassieker The Addams Family zie je zondag 20 september op Comedy Central

Klassieker The Addams Family zie je zondag 20 september op Comedy Central
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

De familie Addams hoort bij de bekendste horrorfamilies aller tijden, maar ze zijn waarschijnlijk ook de grappigste. De onwaarschijnlijke combinatie van horror en humor komt fantastisch naar voren in filmklassieker The Addams Family, zondag te zien op Comedy Central. Je kunt The Addams Family streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Morticia en Gomez Addams vormen samen met hun twee kinderen een macabere en behoorlijk angstaanjagende familie. Ze wonen in een kasteel op een enorm landgoed. Hun advocaat heeft echter zijn zinnen gezet op hun prachtige stulpje en heeft er alles voor over om het huis in handen te krijgen. Daarom stuurt hij de lang verloren gewaande oom Fester naar het landgoed om in het gezin te infiltreren, en zich op die manier aan het kapitaal van de familie Addams te vergrijpen.

Geweldige cast
Voor een ouderwets avondje filmisch vermaak kun je wel terecht bij The Addams Family. De film wordt nooit echt eng en is dus geschikt voor het hele gezin, en bovendien zitten er tal van hilarische scènes in. De kers op de taart is de geweldige cast die regisseur Barry Sonnenfeld om zich heen heeft verzameld: Anjelica Huston en Raúl Juliá zijn onnavolgbaar als de vrouw en heer des huizes, Christopher Lloyd schittert als oom Fester en Christina Ricci is lekker ongemakkelijk als dochter Wednesday. Daarnaast is de Nederlander Carel Struycken te zien als butler van de familie.

The Addams Family (1991) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zondag 20 september om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV