Nieuwe documentaireserie Typisch Muiden start maandag op NPO 2

Nieuwe documentaireserie Typisch Muiden start maandag op NPO 2
Een kijkje in het dagelijks leven

Kijktip :

Na een afwezigheid van enkele maanden is de documentaireserie Typisch vanaf maandag 21 september weer terug op televisie. Dit keer richten de camera's zich op het Noord-Hollandse stadje Muiden, gelegen onder de rook van Amsterdam.

Typisch Muiden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vestingstadje
De komende weken zijn er twaalf afleveringen over Muiden te zien. Het leven zoals de inwoners van het kleine vestingstadje aan het IJmeer het kenden, bestaat niet meer. De intelligente lockdown ging in maart van kracht en dit had voor het hele land grote gevolgen - zo ook voor Muiden. Het alledaagse leven moest aangepast worden.

Anderhalve meter
We zijn inmiddels een half jaar verder en nog altijd zucht Nederland onder het coronavirus, met oplopende besmettingscijfers. Hoe gaan de inwoners van Muiden met de maatregelen om? Kunnen ze hun werk nog wel doen in de anderhalvemetersamenleving? En hoe pakken de Muidenaren hun normale leven, zo goed en zo kwaad als het gaat, weer op?

De documentaireserie Typisch Muiden is vanaf maandag 21 september elke maandag tot en met donderdag rond 19.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Typisch Muiden terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe documentaireserie Typisch Muiden start maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen